Григор Димитров обяви, че е дал отрицателен тест за COVID-19 и вече се готви за турнирите в САЩ


Григор Димитров обяви, че е дал отрицателен тест за COVID-19 и вече се готви за турнирите в САЩ
Снимка: Getty Images/Gulliver

1528 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров обяви, че е дал отрицателна проба за коронавирус. Григор се зарази в края на юни по време на демонстративния турнир "Адриа Тур" в Хърватия, но три седмици по-късно успокои феновете си с добрата вест, че вече не е заразен.

"Току що получих страхотни новини от лекаря си в Монако, че съм с негативен тест за новия коронавирус. Благодаря на всички за подкрепата през последните седмици, докато бях в карантина. Нямам търпение скоро да подновя тренировки, за да се подготвя за подновяването на сезона в САЩ", написа Григор в "Инстаграм".

По-рано през деня треньорът на Димитров - Кристиан Гро, разкри, че двамата с Григор се намират в добро здраве. Очевидно българинът не смята да губи време и веднага се захваща с тренировките, за да влезе час по-скоро във форма. Освен това от публикацията му става ясно, че смята да вземе участие в сезона на твърди кортове в Америка, където през миналата година стигна до 1/2-финалите на US Open.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички