Съдията, дал 42' добавено време, бе наказан за странния мач


Съдията, дал 42' добавено време, бе наказан за странния мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1351 0

Съдия в Боливия се прочу, след като даде цели 42 минути добавено време. Това се случи по време на двубоя от местната Висша лига между Атлетико Палмафлор и Блуминг. В крайна сметка домакините спечелиха с 3:2.

Срещата бе изключително драматична. Атлетико водеше с 2:0 до 86-ата минута, когато гостите намалиха на 1:2. Последва обаче въпросното 42-минутно продължение. Основна причина за него бе фактът, че при гола за 1:2 реферите разглеждаха положението 17 минути с ВАР, за да вземат решение.

В крайна семтка голът остана, но това далеч не бе краят. В 21-вата минута от добавеното време Сесар Меначо от Блуминг бе изгонен, но три минути след това Хосе Луис Синистера изравни за тима му.

Стигна се до нов червен картон за гостите в 28-ата минута от добавеното време, а още десет минути след това Атлетико Палмафлор, с двама души повече на терена, успя отново да вземе преимущество.

Спортният директор на Атлетико Ево Моралес сподели след срещата, че е доволен от победата въпреки решенията на съдията. Още тогава сподели, че ще се иска проверка на стореното от арбитъра. По всичко изглежда тя е извършена и е установено, че той не се е справил на ниво. Главният съдия и цялата му бригада ще отнесат наказание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички