Световен шампион с тима: Бих искал Скалони да води Аржентина до края на живота си!


Световен шампион с тима: Бих искал Скалони да води Аржентина до края на живота си!
Снимка: Getty Images

913 0

Защитникът на Аржентина Кристиан Ромеро се надява селекционерът на тима Лионел Скалони да остане на поста си за дълго. 44-годишният треньор изведе "гаучосите" до първата им световна титла от 36 години насам в Катар през декември.

24-годишният Ромеро коментира изявлението на президента на Футболната асоциация на Аржентина - Клаудио Тапиа, че договорът със Скалони ще бъде удължен след Световното по футбол.

"Надявам се това да се случи. Той е треньор, когото наистина ценя. Той ми отвори вратите за националния отбор, повярва ми, даде ми фланелката на Аржентина и ми позволи да стана част от този невероятен отбор.

Той е важен за всички нас, защото изведе отбора до върха. Ако зависеше от мен, бих искал той да тренира Аржентина до края на живота си", заяви футболистът на Тотнъм.

Скалони води Лионел Меси и компания от 2018 година насам. Първоначално той бе назначен за временен треньор, а после получи работата за постоянно. При него Аржентина спечели Копа Америка 2021, Финалисима и Мондиал 2022. А ето какво каза Клаудио Тапиа за Скалони. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички