Странно: Украински играч се контузи и поиска смяна - съдията му показа червен картон (ВИДЕО)


Странно: Украински играч се контузи и поиска смяна - съдията му показа червен картон (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2357 0

До много странен червен картон се стигна по време на мача между Боавища и Арука от елитното първенство на Португалия. Гостите спечелиха с разгромното 4:0, въпреки че са последни в класирането и се изправиха срещу деветия в подреждането.

Точни за успеха бяха Кристо Рамон Гонсалес Перес (2' и 23'), Рафа Мухика (39') и Хасон (72'). Друг момент обаче бе този, за който се говореше най-много. В срещата бяха показани два червени картона, първият от които доста любопитен.

Той бе за гостите при резултат 3:0 в тяхна полза и го получи украинецът Богдан Милованов. Действието се разви малко след старта на второто полувреме, а червеният картон бе показан в 49-ата минута.

Милованов получи травма и остана на терена, като поиска смяна. Той опита да продължи, докато вместо него не се появи съотборник. При повторно оставане на терена обаче, главният арбитър му показа втори жълт картон и респективно червен.

В доклада на арбитъра след срещата пък е било записано, че това решение е било взето, защото Милованов е бавил времето. Вижте ситуацията по-долу в материала сами и преценете дали това е така.

И ако това решение намирате за странно - вижте 10-те футболни правила, за които не знаехте, че съществуват!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички