Страхотна новина! Ас на Уелс и Борнемут се излекува от рак


Страхотна новина! Ас на Уелс и Борнемут се излекува от рак
Снимка: Getty Images

1348 0

Националът на Уелс и халф на тима от Чемпиъншип Борнемут - Дейвид Брукс, сподели изключително радостна новина! 24-годишният футболист обяви, че се е излекувал от рак.

Миналия октомври той  разкр, че е бил диагностициран с втори стадий на Синдрома на Ходжкин – рак, който се развива в лимфната система, част от имунната система на тялото, и засяга млади хора в началото на 20-те им години или далеч по-възрастни над 70 години.

Изминаха няколко месеца от последната информация, която дадох, и в този период за щастие завърших лечението си от рак. Искам да изкажа огромните си благодарности на целия невероятен медицински персонал за тяхната изключителна работа и подкрепа по време на процеса. Миналата седмица се срещнах с лекаря ми, след като видях последните ми резултати от изследванията. Щастлив съм да кажа, че лечението ми премина успешно и сега мога да кажа, че вече нямам рак. Тези думи звучат невероятно и съм много признателен за всички ваши съобщения и добри пожелания, те наистина ми помогнаха в тези трудни времена“.

Толкова съм развълнуван да започна завръщането обратно към пълноценна подготовка и подновяване на футболната ми кариера. Съотборниците ми в Борнемут се представиха отлично до тук през сезона и очаквам с нетърпение да се завърна на „Вайталити Стейдиъм“, за да ги подкрепям преди най-важните мачове за сезона. Решен съм да дам всичко най-добро от себе си в предстоящите месеци и нямам търпение да се завърна обратно на терена и да играя пред вас в неособено далечното бъдеще. Благодаря Ви отново“, обявява в изявлението си Брукс, чийто тим е пред завръщане във Висшата лига от Чемпиъншип.

А ето кой отбор е рекордьор по изпадания от елита на Англия.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички