Сръбският "звяр" Александър Митрович счупи рекорд с екипа на Фулъм 14 кръга преди края на сезона


Сръбският "звяр" Александър Митрович счупи рекорд с екипа на Фулъм 14 кръга преди края на сезона
Снимка: Getty Images

2790 0

Сръбският нападател на втородивизионния Фулъм - Александър Митрович, постави рекорд за най-много попадения в рамките на един сезон в историята на Чемпиъншип и то 14 кръга преди края на кампанията!

Късно снощи той отбеляза двата гола за победата с 2:1 над Питърбъро, а те бяха под №32 и №33 за него, с което подобри предишното най-добро постижение на Айвън Тоуни от Брентфорд, поставено през миналия сезон (31 гола).

Националът на Сърбия се разписа първо от дузпа, а в 62-ата минута покачи на 2:0 в своя мач №30 с екипа на Фулъм във всички турнири.

"Поставял съм няколко рекорда, но този е по-специален. Чувствам се страхотно в този отбор", заяви голаджията след срещата.

Фулъм е на 1-о място във временното класиране и се е устремил към скоростно завръщане в Елита на Англия, след като го напусна през миналия сезон 2020/21. Тимът на 27-годишния Александър Митрович има 67 точки - девет повече от втория Борнемут, който обаче е и с два мача по-малко!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

По бельо: Сръбският герой Митрович се изгаври с Роналдо и "съживи" ЕВРО 2020 (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички