Стоичков за Марадона: Чувствам се виновен, че не го отделих от лешоядите


Стоичков за Марадона: Чувствам се виновен, че не го отделих от лешоядите
Снимка: Instagram

839 0

Българската футболна легенда Христо Стоичков изрази огромното си съжаление от факта, че не е успял да предпази приятеля си Диего Марадона от хората около него. Камата поясни пред "ESPN", че никога не е прекъсвал приятелските си отношения с аржентинската легенда.

"Чувствам се виновен, че не го отделих от лешоядите. Винаги казвам, че са лешояди. Заради приятелството, което имахме, понякога седя вкъщи и мисля: "Не можа ли да направиш нещо?". Чувствам се малко виновен. В крайна сметка Диего беляза всички ни", споделя носителят на "Златната топка" за 1994 година.

"Срещнах Диего през 90-те и никога не сме се карали. Говорил съм с него много остро на терена и извън него, но той винаги е подхождал търпеливо. И двамата идвахме от скромни квартали и постигнахме много", допълва Стоичков.

"Диего никога не се дистанцира от приятелите си - тези, които го заобиколиха и го накараха да се чувствам сам. Винаги съм му звънял, последният път, когато говорихме, беше на 8 февруари 2016 г., когато той ми се обади на рождения ми ден. Винаги съм му се обаждал, но те никога не ми позволяваха достъп, те ме блокираха", каза още българската легенда. А ето какво каза бразилецът Бебето за Стоичков. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички