Стивън Джерард обясни, че има 3 причини, заради които е приел саудитското предложение


Стивън Джерард обясни, че има 3 причини, заради които е приел саудитското предложение
Снимка: Getty Images

1247 0

Стивън Джерард разкри причината зад изненадващия си решение да поеме Ал-Етифак в саудитската професионална лига. Бившият мениджър на Рейнджърс и Астън Вила направи изненадващ преход, въпреки че преди това изглеждаше, че изключва възможността да се присъедини към клуба.

Обяснявайки решението си, Джерард подчерта важността на благополучието и вълнението на семейството си за предизвикателството. Като също така приветства амбициозния футболен проект, който е в съответствие с неговите ценности.

Три приоритета, според които взима решението

"Мисля, че имаше много причини да искам да се присъединя към клуба. Клубът има много добри хора, които представляват клуба още от ръководството надолу по йерархията. Когато отидох в Саудитска Арабия, изпитах истинско семейно усещане, накараха ме да се почувствам изключително добре дошъл", сподели легенадарният играч на Ливърпул пред клубните канали.

"Има три неща, които винаги обмислям и те са в определен ред. Трябва да е правилно за моето семейство преди всичко, трябва да сме развълнувани и мотивирани от предизвикателството. Мисля, че футболният проект трябва да бъде амбициозен, трябва да е по правилните причини по отношение на предизвикателството и отговорността.

И разбира се, трябва да се чувствам добре относно договора, но това винаги идва в самия край. Беше комбинация от причини и аз съм изключително развълнуван и щастлив. Нямам търпение да започна и да се срещна с всички поддръжници и всички играчи. Но хората, които срещнах досега и представляват Ал-Етифак, бяха изключителни и мисля, че споделяме много общи неща". А още с пристигането си в клуба Джерард поиска да бъде привлечена бивша звезда на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички