Емил Костадинов с разкритие: Имаше идея по-рано да бъде махнат Кръстаич, но...


Емил Костадинов с разкритие: Имаше идея по-рано да бъде махнат Кръстаич, но...
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1129 0

Вицепрезидентът на БФС - Емил Костадинов, взе участие в брифинга след събранието на Изпълкома на Централата, в който единодушно е било взето решението Младен Кръстаич да бъде освободен от поста селекционер на националния отбор по футбол. Героят от 1993-а година срещу Франция заяви, че резултатите са били лоши, но и отчете грешки в ръководството на БФС.

Какво сподели Костадинов?

"Имаше идея по-рано да бъде махнат Кръстаич, но преценихме да се даде още малко време да покаже това, което може. Загубихме нещастно няколко мача, но в крайна сметка това са резултатите", заяви легендата на българския футбол.

"Най-лошото нещо за нас е да сменяме треньорите и това е най-трудното. Треньорът е на най-ветровитото място, ние – също. Като няма резултати, и нас ни обвиняват. Още преди да подпише договора си, той си знае задълженията и знае какво трябва да направи, за да е селекционер. Откриваме грешки при нас като назначаваме такива треньори".

"В националния отбор треньорът има пълната власт който каквото да говори. Никой не се бърка в работата на треньора", добави още управникът на футбола у нас.

Георги Иванов-Гонзо сподели дали следващият национален селекционер ще бъде българин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички