"Срещу който и да играем, това не се забелязва" - със самочувствие Лионел Меси сравни Барселона и Аржентина


"Срещу който и да играем, това не се забелязва" - със самочувствие Лионел Меси сравни Барселона и Аржентина
Снимка: Getty Images

2985 0

Лионел Меси беше основната фигура в емблематичния стил на игра на Барселона, преди да напусне "блауграна" в посока ПСЖ и след това Интер Маями. Въпреки това той продължава да прави впечатляващи неща с националния си отбор Аржентина.

След победата с 2:0 над Перу в квалификациите за Световното първенство, Меси направи уверено твърдение за "гаучосите", сравнявайки ги с най-великия отбор на Барселона.

Сравнение с "най-добрия" отбор на Барселона

"Този отбор играе все по-добре и по-добре. Барселона, с която трябваше да играя, беше най-добрият отбор в историята, това е много, нали? Но и това е много близо до това, което показваме. Станахме шампион на Копа Америка и Световното, и това означава много.

Имаме страхотни играчи. Срещу който и да играем, това не се забелязва, защото имаме много изразена игра, която много ни идентифицира. Обичаме да го правим по този начин. Надяваме се да продължим по този път", заяви Меси.

Плановете на Меси в следващите месеци

"Сега ще тренирам и ще играя последните мачове с Интер Маями, за да съм във форма до мачовете през ноември срещу Уругвай и Бразилия. След това ще се насладя на ваканцията си в Аржентина. Това е първият път, когато ще имам много повече ваканционни дни през декември, по време на празниците със спокойствие и с моите близки хора. През януари ще се върна към тренировките". А с головете си срещу Перу Меси задмина Луис Суарес и вече е номер 1 в Южна Америка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички