Потвърдено: Ди Мария приключва с Аржентина - единственото, което му липсвало, било свързано с Меси


Потвърдено: Ди Мария приключва с Аржентина - единственото, което му липсвало, било свързано с Меси
Снимка: Getty Images

2120 0

Един от най-емблематичните аржентински футболисти за този век - Анхел Ди Мария, призна, че скоро приключва с националния отбор. Бившият футболист на Реал Мадрид и ПСЖ направи и лично признание за сънародника му Лионел Меси.

Фланговият футболист заяви, че ще приключи с футбола на национално ниво след Копа Америка (догодина). Освен това той разказа и че това, което му е липсвало, е било да играе с Меси на клубно ниво и да го вижда всеки ден. Това се осъществи в ПСЖ.

"Ще напусна националния отбор на Аржентина след Копа Америка. За мен приключи. С Лео постигнах всичко. Единственото, което ми липсваше, бе да играя в един клуб с него. И в деня, в който се сбогува с мен в ПСЖ, го прегърнах.

Казах му, че единственото, за което съм благодарен, е че имах възможността да играя с него в един клуб, да го виждам всеки ден. Да бъдем там една година, да го виждам една година - на тренировки, нещата, които прави... За мен това бе най-доброто и го изживях" - сподели Ди Мария пред Todo Pasa.

За Аржентина предстои квалификация за Световното първенство през 2026 година. Перу - Аржентина по ТВ: Къде да гледаме Меси в битката за Мондиал 2026?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички