Среща между Бекъм и Модрич разбуни духовете, ще отиде ли Лука при Лионел Меси? (СНИМКИ)


Среща между Бекъм и Модрич разбуни духовете, ще отиде ли Лука при Лионел Меси? (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1945 0

В сезон, който се оказва един от значителните промени за Интер Маями, с пристигането на Лионел Меси, Серхио Бускетс и Жорди Алба, сега се появи слух относно потенциален трансфер на Лука Модрич в следващите месеци. Всичко това е предизвикано от няколко снимки, на които той се вижда ангажиран в разговор с Дейвид Бекъм.

MLS е отворен за привличанието на "свободния агент" Модрич

Срещата между собственика на тима и уважавания халф на Реал Мадрид се състоя на остров Шипан в Хърватия. Там хърватският национал се наслаждаваше на почивка след участието си в мача, който противопостави мадридчани срещу Селта де Виго.

Бившият английски играч пък е бил на почивка със семейството си. Любопитно е да се да се отбележи, че в момента има възможност за регистрации в Мейджър Лийг Сокър за остатъка от сезона. Въпреки това, всички играчи, които се присъединят, ще трябва да го направят като свободни агенти.

Категория, която не се отнася за Модрич поради договора му с европейските шампиони до средата на 2024 г. Освен ако това не се промени бързо, легендарният вицешампион на Световното първенство през 2018 г. ще стане свободен агент на 30 юни същата година.

Освен факта, че балканецът има договор с Реал Мадрид, трябва да бъде постигнато споразумение за прекратяване на сътрудничеството му с отбора на Сантяго Бернабеу, отборът DRV PNK Stadium има срок до петък, 15-ти септември, за да приключи включването на играчи.

Какво се случва с Модрич в Реал Мадрид?

Ситуацията на Модрич е доста сложна, тъй като след като посвети най-добрите години от кариерата си на клуба и беше издигнат от същата институция до Златната топка. В момента обаче се оказва, че му липсва желаната известност в отбора на Карло Анчелоти. Той беше преместен на резервната скамейка в началото на Ла Лига поради тактическа промяна с участието на Джуд Белингам, Чуамени, Камавинга и Валверде. В Реал обаче отново може да настъпят промени заради контузията на Винисиус, която се оказа по-тежка от очакваното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички