Реал Мадрид хареса Влахович за атаката си, Модрич го пита какво ще прави


Реал Мадрид хареса Влахович за атаката си, Модрич го пита какво ще прави
Снимка: GettyImages

5118 0

Ръководството на Реал Мадрид намери втори вариант за атаката си, ако не успее да договори Килиан Мбапе през следващите дни. До две седмици със сигурност ще има яснота около бъдещето на французина, а другата възможност е нападател от Източна Европа. 

Става въпрос за небезизвестния национал на Сърбия - Душан Влахович. По информация на радио Cadena SER - "белият балет" вече е започнал да проучва дали "старата госпожа" би се разделила скоро с младока. 

Още варианти пред нападателя

Припомняме ви, че известно време сърбинът бе свързван с ПСЖ, а сега на дневен ред е и възможна сделка с Челси. От Острова са готови да предложат на Ювентус трансферна сума и Ромелу Лукаку за правата на Влахович. 

През изминалия сезон 23-годишният нападател взе участие в 42 срещи от всички надпревари и се отчете с 14 попадения и 4 асистенции. Той обаче има споразумение с настоящия си тим до 2026 година и във всички случаи ще бъде искана трансферна сума за правата му. 

Модрич участва

До любопитен момент се стигна през изминалото денонощие, когато балканската легенда Лука Модрич пита Влахович дали ще напуска настоящия си тим. До разговор между двамата се стигна след успеха в контрола на Ювентус с 3:1 над Реал Мадрид.

Следете всички трансфери през лятото със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички