Срам за Интер Маями и в Хонгконг: Хиляди искат да им върнат парите, треньорът се оправдава за Лионел Меси (ВИДЕО)


Срам за Интер Маями и в Хонгконг: Хиляди искат да им върнат парите, треньорът се оправдава за Лионел Меси (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1998 0

Интер Маями се завърна към победите по време на подготовката си, след като бе победен с обща разлика - 10:3 от Ал Хилал и Ал Насър по време на турнето в Саудитска Арабия. 

Меси във втори пореден мач остава на заден план

В неделната сутрин по българско време - "чаплите" се наложиха над импровизирания звезден състав на Хонгконг с 4:1. На съоръжението в едноименния град присъстваха над 40 000 запалянковци, които вече си бяха платили да гледат тренировка на Лионел Меси.

По време на събитието в събота всички бяха щастливи, но настроенията бяха на другата крайност след едно денонощие. Камерите показаха как хиляди желаят парите им да бъдат върнати, след като легендата на световния футбол остана неизползвана резерва. Същото се отнася и за Луис Суарес - двамата останаха на скамейката до последния съдийски сигнал. 

След края на срещата наставникът на Интер Маями Херардо Мартино пожела да се извини на запалянковците за решението си, но то е било продиктувано от състоянието на футболиста:

"Моля феновете за прошка. Разбирам тяхното разочарование поради отсъствието на Меси. Щяхме да поемем огромен риск и контузията му можеше да се влоши, ако беше участвал. Поради тази причина взехме решение да не играе след консултация с медицинския щаб".

Припомняме ви, че поради контузия Кристиано Роналдо изцяло пропусна гостуването на Маями, а Меси изигра само 8 минути в дългоочакваното дерби.

Другите две бивши звезди на Барселона Серхио Бускетс и Жорди Алба се появиха на терена след час игра. Всичко на терена пък се реши именно през втората част, тъй като до почивката резултатът беше 1:1. 

Още: Азар изуми с отговор за "Кристиано Роналдо или Лионел Меси": Постави себе си над един от тях

Още: Тотален провал: Почитателите платиха 10 хиляди евро, за да гледат Меси и Роналдо, но не видяха нищо

ВИДЕО: Бодигардът на Меси не позволи и на човек от службата за сигурност да го доближи

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички