Азар изуми с отговор за "Кристиано Роналдо или Лионел Меси": Постави себе си над един от тях


Азар изуми с отговор за "Кристиано Роналдо или Лионел Меси": Постави себе си над един от тях
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

7243 0

Еден Азар се превърна в поредната футболна фигура, която бе запитана: "Кристиано Роналдо или Лионел Меси". Белгиецът бе сред най-добрите в света по време на престоя си в Челси, но след трансфера му в Реал Мадрид не показа нищо стойностно и кариерата му залезе безславно след поредица от контузии.

Въпреки това явно Азар показа самочувствие и дори намеси себе си в спора между Лионел Меси и CR7, като постави себе си над единия от двамата. Белгиецът уточни, че става въпрос за "чисто футболни качества".

Азар постави аржентинеца над португалеца, като допълни, че е било невъзможно да се отнеме топката от краката на световния шампион. Освен това той назова и някои доста успешни футболисти, сред които бивши съотборници от "кралския клуб".

Още: Тотален провал: Почитателите платиха 10 хиляди евро, за да гледат Меси и Роналдо, но не видяха нищо

Еден Азар вярва, че е по-добър футболист от Кристиано Роналдо

Еден Азар като играч на Реал Мадрид

"По отношение на индивидуални качества Меси е вероятно единственият. Обичах да го гледам, докато играеше за Барселона, в крайна сметка е най-великият в историята. Невъзможно е да му отнемеш топката. Кристиано е по-голям играч от мен, но по отношение на чисто футболни качества, наистина не мисля, че е по-добър.

Неймар - може би. В Реал имаш най-добрите играчи по отношение на кариерите им: Бензема, Модрич, те бяха най-добрите. Кроос, Де Бройне - всички те са изключителни футболисти" - призна Азар в интервю за престижното френско издание L'Equipe.

Съвсем наскоро пък бивш съотборник на Кристиано Роналдо не го вкара сред най-добрите, с които е играл.

Надеждата за "Последен танц" между Меси и Роналдо е жива - футболист на Интер Маями заговори за реванш след 0:6 срещу Ал Насър

ВИДЕО: Меси и Роналдо се погледнаха на големия екран - Кристиано се усмихна, а Лео се направи, че не го вижда

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички