Ал Насър - Интер Маями предложи разгром, шедьовър и меле, но не и това, което всички очакваха (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


Ал Насър - Интер Маями предложи разгром, шедьовър и меле, но не и това, което всички очакваха (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: GettyImages

2635 0

Ал Насър разпиля Интер Маями в дългоочакваното дерби между двата тима, част от Riyadh Season Cup. "Соколите" се наложиха с 6:0 насред Рияд, а шоуто беше страхотно. 

Бившите звезди на Барселона не успяха да отговорят

Вижте ГАЛЕРИЯ от Ал Насър - Интер Маями!

Феновете обаче не получиха дългоочаквания "последен танц" между суперзвездите на двата отбора - Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Двамата изиграха общо по-малко от четвърт час, след като аржентинецът се появи в 82-ата минута и се възползва от 6-минутното добавено време за повече действия.

Португалецът не попадна в групата на победителите за въпросната среща заради контузия. Вече около месец легендата продължава да се лекува и заради това дори бяха отложени контролите на Ал Насър в Китай. 

Днес в големия герой за победителите се превърна 30-годишният бразилец Андерсон Талиска, който през последните сезони е сред основните голмайстори на Ал Насър. Днес той вкара хеттрик чрез попаденията си в 10', 51'(Д) и 71'.

След срещата най-много ще нашуми бившата звезда на Манчестър Сити Аймерик Лапорт с изумителното си попадение в 12-ата минута. Резултатът пък откри Отавио след 180 секунди игра. Основната лоша новина от изминалата среща е контузията на Оспина, който бе заменен принудително след половин час игра. 

В края на първата част се стигна и до брутално меле между футболистите на двата тима при резултат 3:0. Тогава нервите на гостите не издържаха след нарушение и се стигна до грозните сцени. 

Четвъртият различен голмайстор в срещата бе централният нападател Маран, който бе точен след 68 минути игра. Това бе първа среща между отборите, а резултатът - повече от изразителен. 

Интер Маями записа втора поредна загуба от саудитски съперник, след като на 29-и януари Ал Хилал се наложи с 4:3, а Лео Меси бе на терена до 88'.

Сега преките конкуренти за титлата в Саудитска Арабия през сезона Ал Хилал и Ал Насър ще определят победителя в Riyadh Season Cup с пряко дерби на след точно една седмица - 08.02.2024 г. 

Още: ВИДЕО: Меси и Роналдо се погледнаха на големия екран - Кристиано се усмихна, а Лео се направи, че не го вижда

Кристиано - 3, Меси - 0: Същинско бижу накара Роналдо да полудее на Ал Насър - Интер Маями (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо е щастлив в Ал Насър, готов е на ход, с който ще продължи да радва Саудитска Арабия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички