Спукаха от бъзици съдия на Купата на африканските нации: Най-смешно тичащият рефер в света (ВИДЕО)


Спукаха от бъзици съдия на Купата на африканските нации: Най-смешно тичащият рефер в света (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5015 0

Един от фаворитите на Купата на африканските нации Нигерия завърши груповата фаза с пълен актив от точки след три победи от три двубоя. Последният успех дойде с 2:0 над Гвинея-Бисау с попадения през второто полувреме, дело на Умар Садик (56') и Уилям Троост-Еконг (75').

Въпреки че Нигерия показа за пореден път отлична игра, след двубоя друга бе голямата и най-обсъждана тема. А именно - главният съдия. Това бе Питър Ваверу, но но причина за "популярността му" не бяха грешни или твърди добри изяви по време на срещата.

Причината всъщност бе, че главният арбитър тичаше по доста... особен, така да го наречем начин. Той използва доста нетрадиционна техника, която просто трябва да се види (можете да го сторите по-долу във видеото).

Видео с неговия начин на бързо придвижване набира все по-голяма популярност след срещата между Нигерия и Гвинея-Бисау, въпреки че от нея изминаха вече часове. А коментарите по адрес на Питър Ваверу не спират.

Появиха се още шеги на негов гръб, които пък го "обвиняват", че е твърде драматичен. Като най-красноречив пример за това пък бе показано видео, на което той се вживява, за да даде край на двубоя. Можете да видите и това видео по-долу в материала.

Както е известно пък, турнирът вече стигна своята елиминационна фаза - всички мачове от групите бяха изиграни. Вижте пълната ТВ програма за 1/8-финалите за Купата на африканските нации.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички