Бум от коронавирус покоси Тунис


Бум от коронавирус покоси Тунис
Снимка: Getty Images/Guliver

1285 0

Футболната федерация на Тунис обяви, че в националния отбор на страната има бум от заразени с коронавирус. Цели седем от футболистите на "орлите" са дали положителни тестове, което е голям удар по отбора.

Сред заразените е голямата звезда на отбора Уахби Казри. Освен него заразени са вратарите Али Джемал и Аймен Дехмене, защитниците Мохамед Бен Хмида и Али Маалул, както и полузащитниците Мохамед Али Бен Ромдхане и Гайлед Шаали. Възстановен е защитникът Мохамед Драгер, който вече е подновил тренировки.

Така Тунис ще бъде значително отслабен за последния мач от групата в Купата на африканските нации. Съперник на тунизийците е отборът на Гамбия, където играе защитникът на Левски Ноа сонко Сундберг. Срещата е в четвъртък.

Отборът на Тунис е на трето място в групата и е с актив от 3 точки. Отборът ще гони задължителна победа, за да бъде сред първите два отбора и да не трябва да разчита на късмета да се класира сред най-добрите три тима.

Вижте и фамозния гол на една от звездите на Ливърпул на КАН.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички