От 1 до 5: Разкриха "измамата" на Лионел Меси за гола от пряк свободен удар за Интер Маями (ВИДЕО)


От 1 до 5: Разкриха "измамата" на Лионел Меси за гола от пряк свободен удар за Интер Маями (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16442 0

Интер Маями се класира на четвъртфиналите на Купата на лигата и това постижение се дължи най-вече на страхотните изяви на голямата звезда на тима Лионел Меси.

Той стана първият играч в историята на Мейджър Лийг Сокър, отбелязал седем гола в първите си четири мача за новия си клуб. Последният от тях дойде в края на двубоя и с резултат 4:3 в мач от осминафиналите на Купата на лигите срещу ФК Далас миналата неделя.

Трикът на Лионел Меси да вкара страхотен гол

Интер Маями изпълни свободен удар от идеално място за играч с левия крак. Това изглеждаше като идеален сценарий за Меси да се разпише.

Въпреки това, според видео, което стана популярно в социалните медии, за бившия играч на Барселона и Пари Сен Жермен явно мястото не бе достатъчно добро. На видеото се вижда как пет пъти той мести топката наляво с намерението да намерите перфектния ъгъл. Това беше проблем, който реферът не забеляза, докато следеше стената, която ФК Далас подготвяше.

Какво предстои за Лионел Меси и Интер Маями?

Останалото е история, Меси изпълни свободния удар, вкара страхотен гол и доведе мача до дузпи, където дори отбеляза първия наказателен удар. Така проправи пътя на отбора, собственост на Дейвид Бекъм, да вземе място сред осемте отбора в надпреварата.

На четвъртфиналите в петък, 11 август, Интер Маями ще се завърне у дома на стадион, за да се изправи срещу Шарлот, който победи Хюстън Динамо с 2:1 на осминафиналите в понеделник вечер. Не е изключено един от близките до Меси бивши съотборници - Неймар, също да се озове в МЛС.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички