Снаряд: Кристиано Роналдо вкара мощен пряк свободен от 30 метра (ВИДЕО)


Снаряд: Кристиано Роналдо вкара мощен пряк свободен от 30 метра (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

21773 0

Кристиано Роналдо се завърна към попаденията, след като за първи път откакто премина в Ал Насър, видя три поредни двубоя, в които не съумява да се разпише. Този път го стори в най-правилния момент - когато неговият тим изоставаше в резултата.

Абха водеше с 1:0, когато Ал Насър получи правото да изпълни фал на около 30 метра от голлинията. Изглеждаше като твърде далечна дистанция, но петкратният носител на "Златната топка" все пак реши да стреля директно.

На стената бяха само трима души, като на всичкото отгоре те се разделечиха при изпълнението. Топката мина между двама от играчите и изненада вратаря. Той стигна до нея, но Роналдо бе придал твърде много сила, за да бъде спасен ударът му.

Така резултатът бе изравнен, а малко след това Ал Насър получи правото и да изпълни дузпа. Този път Кристиано Роналдо не я изпълни, а предостави това на завърналия се след контузия Талиска. Бразилецът не сбърка и увеличи преднината си сред голмайсторите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички