Ще се развихри ли Кристиано Роналдо срещу слабаци? Къде да гледаме Ал Насър - Абха?


Ще се развихри ли Кристиано Роналдо срещу слабаци? Къде да гледаме Ал Насър - Абха?
Снимка: Getty Images

1862 0

Кристиано Роналдо и неговият Ал Насър имат далеч по-леко, в сравнение с предходния кръг в Саудитската професионална лига, предизвикателство. Новият тим на легендарния португалец се изправя срещу един от борещите се да не изпадне от елита Абха в мач-реванш от Купата на Краля на Саудитска Арабия.

"Рицарите на Наджд" не убедиха в последната си среща в първенството и загубиха директната битка за върха в елита на Саудитска Арабия срещу Ал Итихад с 0:1. Така Роналдо и компания останаха на второ място с точка по-малко от "тигрите" и определено имаха за какво да се реваншират на феновете си. Дни по-късно го направиха с победа 3:1 над Абха в първия дуел между двата тима за Купата.

Абха от своя страна е един от най-противоречиво представящите се отбори в първенството през сезона. "Лидерите на юга" се нареждат на 12-ото място в таблицата с актив от 23 точки, който ги поставя на 6 пункта от зоната на изпадащите. Със 7 победи, 2 равенства, 11 загуби и 2 гола пасив, победа над именития съперник ще бъде равносилна на успешен сезон.

В исторически план тези два съперника са се срещали 12 пъти. В 7 от тях Ал Насър излиза победител, в 2 като губещ. 3 от срещите завършват наравно. 

Двубоят е с начален час 19:30 ч. (българско време). Той не намира място в българския ефир, но ще бъде предаван ПРЯКО по телевизии като Astro, COSMOTE Sport, MEGOGO, Premier Sport 1 (Cze), RMC Sport, Sport Extra (Rom), SportKlub (Cro), SportKlub (Ser), SportKlub (Slo), Sport TV (Por). Можете да проследите срещата от Купата на Краля на Саудитска Арабия Ал Насър - Абха НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички