След успеха над Лудогорец: В Белгия "гръмнаха" за големите амбиции на Андерлехт в Европа


След успеха над Лудогорец: В Белгия "гръмнаха" за големите амбиции на Андерлехт в Европа
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

825 0

Българският шампион Лудогорец приключи участието си в Лигата на конференциите след едва два изиграни двубоя. "Орлите" отпаднаха на 1/16-финалите от белгийския Андерлехт. Развръзката дойде след дузпи.

Първият мач в Разград бе в полза на родния тим, но в реванша загубиха с 1:2. В продълженията пък играха с човек по-малко, а при дузпите бяха разочароващи, отчитайки се с три пропуска срещу нито един за опонента.

Андерлехт далеч не показа впечатляваща игра, но намиращият се в криза белгийски гранд явно се е мотивирал значително от успеха над Лудогорец. С такова впечатление ни оставя заглавие в един от водещите спорните сайтове в страната.

Footnews.be пише: "Андерлехт има големи амбиции в Лигата на конференциите". Посочва се, че класирането напред за най-успешния белгийски клуб е заслужено, като, разбира се, бива посочена и ролята на вратаря Вербруген.

Цитиран е и Яри Версхарен, който се отличи с гол и реализирана дузпа. "Не трябва да говорим много за миналото. Нещата се подобряват в последните седмици и трябва да продължим по този начин. Имахме трудна ситуация, сега нещата са добре, трябва да останем спокойни".

Самите дузпи на играчите на Лудогорец бяха на ниво "под Първа лига" - вижте обяснение защо и как "орлите" се провалиха в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички