След шока от Северна Македония: Италианците втрещиха как оставиха съблекалнята (ВИДЕО)


След шока от Северна Македония: Италианците втрещиха как оставиха съблекалнята (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3566 0

В историята си националният отбор на Италия не познаваше провал в две последователни квалификации за Световно първенство. Преди дни историята пренаписа Северна Македония, отстранявайки сензационно "Скуадра Адзура" в предпоследния мач от баражите. Същото се случи и през 2018г., когато италианците претърпяха провал срещу състава на Швеция и пропуснаха да отпътуват за Русия.

В 92-рата минута Александър Трайковски наказа страната, в която прекара 4 години с екипа на Палермо. Подвигът на югозападните ни съседи бе едно от най-големите разочарования на грандове в квалификации в историята. 

Разбираемо, след последния съдийски сигнал, футболистите на Италия бяха повече от разочаровани. Всеки би възприел разочарованието в очите на италианските футболисти. Състоянието, в което те оставиха съблекалнята си обаче, бе неприемливо и бързо обиколи фен-форумите. 

Подобно поведение от част от най-класните футболисти в света е неприемливо. Немалко от тях, в лицето на Инсине, Жоржиньо и Имобиле прежевременно напуснаха лагера на отбора. Съществува вероятност дори триото да се откаже от националния отбор. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички