След Робен и Уесли Снайдер се замисля за завръщане на терена


След Робен и Уесли Снайдер се замисля за завръщане на терена
Снимка: Getty Images/Guliver

1961 0

Бившият нидерландски национал Уесли Снайдер обмисля завръщане във футбола в своя роден клуб Утрехт, съобщават местните медии.

Евентуалното му завръщане изглежда е провокирано от привържениците на Утрехт, които публикуваха видео, в което поискаха той да се присъедини към клуба, вероятно и като реакция на завръщането на Арьен Робен в Грьонинген. „Ще си помисля, вече разговарях с Жорди (Цуидам, старши треньорът на Утрехт)“, сподели 36-годишният Снайдер пред местна телевизия. Самият Цуидам заяви пред медиите, че също е отворен към идеята. „Топката е в неговото поле, здрав и мотивиран Уесли Снайдер би ни зантригувал“, каза той.

Бившият полузащитник изигра рекордните за националния отбор 134 мача и бе с основна заслуга за достигането на представителния тим до финала на Мондиал 2010 – същата година, в която изведе Интер до триумф в Шампионска лига. Но той се отказа през 2018 след незадоволителен престой в катарския Ал Гарафа и не е играл футбол в последните два сезона. Снайдер излезе от школата на Аякс, преди да направи големия си пробив с екипите на Реал Мадрид и Интер, като към края на кариерата си изкара престои и в Галатасарай и Ница. Само преди дни друга футболна звезда - Ариен Робен, призна, че се завръща на терена, след като преди година се отказа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички