В Турция не спират да хвалят Мъри: Станимир Стоилов е легенда, ще постигне успехи


В Турция не спират да хвалят Мъри: Станимир Стоилов е легенда, ще постигне успехи
Снимка: levski.bg

2170 0

Преди няколко дни родният специалист Станимир Стоилов бе официално представен като треньор на турския Гьозтепе. Часове преди дебюта на Мъри спортният директор на тима Иван Манца заяви, че е много щастлив да си партнира с бившия наставник на Левски.

В Турция не спират да хвалят Мъри

"Отваря се съвсем нова страница в историята на Гьозтепе. Надявам се, че това ще е една от най-добрите истории за този специален клуб. Приветствам нашия български треньор, който е легенда. Всички ще го подкрепят. Той ще постигне големи успехи тук. Стоилов е имал големи успехи в миналото си и ще продължи по същия начин и тук", споделя хърватинът Манца.

Припомняме, че Станимир Стоилов се раздели с Левски през пролетта на 2023-a, след като се стигна до разединение в "синия" клуб. Той бе спряган за треньорския пост в АПОЕЛ, но в крайна сметка, избра да продължи кариерата си в Гьозтепе.

Втородивизионният турски тим се намира на шестата позиция във втория ешелон на футбола в съседката ни. Дебютът на Стоилов ще бъде в неделя (26 ноември) в домакинския мач срещу Тузласпор.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Станимир Стоилов ще взима шестцифрена заплата в Гьозтепе?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички