Роналдо вкара "гол срещу дух", а Мане яхна и изненада Фирмино (ВИДЕО)


Роналдо вкара "гол срещу дух", а Мане яхна и изненада Фирмино (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

6060 0

Ал Насър затвърди добрата си форма и записа пета поредна победа в Саудитската професионална лига. Този път тима се справи срещу друг отбор, изпълнен със звезди - Ал-Ахли. Успехът с 4:3 бе белязан от две попадения на Кристиано Роналдо.

С тях петкратният носител на "Златната топка" вече има девет гола в последните пет мача на Ал Насър в Саудитската професионална лига. Той откри резултата срещу Ал-Ахли след по-малко от четири минути игра.

Садио Мане го изведе с чудесно подаване, а Кристиано напредна и превзе пространство с топка в крака. Въпреки че феновете от трибуните бяха затруднили максимално видимостта с димки, Роналдо прати топката в мрежата.

Заглавие в британското издание SportBible описва случилото се като "гол срещу дух". Можете да го видите чрез кадрите по-долу в материала. Там ще намерите и забавен момент между бившите съотборници в Ливърпул Садио Мане и Роберто Фирмино и как Мане се хвърля на гърба на бразилеца след гол за неговия тим.

Вижте повече за зрелището от 7 попадения и Ал Насър срещу Ал-Ахли (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички