След 8 поредни загуби: Фенове на Рединг не издържаха и нахлуха на терена (ВИДЕО)


След 8 поредни загуби: Фенове на Рединг не издържаха и нахлуха на терена (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1226 0

След като вчера, 12 февруари, Антон Карачанаков успя сериозно да разсърди привържениците на Левски, част от които слязоха на терена да му търсят обяснение, подобна сцена се разигра и на Острова след края на мача между Рединг и Ковънтри.

Причината за гнева на местните фенове не бе буйната радост на някой от играчите гостуващия тим, но нахлуване на терена определено имаше!

Двубоят бе част от 32-ия кръг в Чемпиъншип, а Рединг го загуби с 2:3 и това бе осма поредна загуба, която феновете отказаха да преглътнат. Любимият им отбор вече е само на 2 точки над зоната на изпадащите и няма победа от 27 ноември 2021 година. 

След последния съдийски сигнал част от домакинските привърженици слязоха на терена, за да търсят обяснения от старши треньора Велко Паунович, но охраната се намеси и успя да предотврати сблъсък.

Протести имаше и преди началото на мача, когато феновете на Рединг изразиха недоволството си към наставника и китайските собственици на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички