Ралф Рангник призова за научаване на уроците след поредната грешна стъпка на Манчестър Юнайтед


Ралф Рангник призова за научаване на уроците след поредната грешна стъпка на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

1571 0

Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник логично не бе много щастлив след поредното слабо представяне на своите футболисти, които взеха само точка при гостуването си на Бърнли. След края на срещата опитният специалст заяви, че е време тимът му да си вземе поука и да спре да допуска елементарни грешки:

"През първото полувреме малко неща можехме да направим по-добре. Вкарахме три гола, но два бяха отменени. Особено вторият никой не разбра защо бе отменен и защо страничният съдия вдигна флага за нарушение на Пол Погба осем секунди след като това се случи, ако въобще можем да говорим за фаул в тази ситуация", започна той.

"Както и да е, смятам, че трябваше да водим поне с 2:0 на полувремето. Същото казахме и след мача с Мидълзбро. Играхме много силно, контролирахме мача, но важното е да си тръгнеш с победата накрая. Днес спечелихме 1 точка след тези 94 минути и никой не е доволен. Ако искаме да сме в топ 4, не можем да губим точки по подобен начин".

"Второто полувреме не започна добре, не бяхме достатъчно агресивни, не владеехме достатъчно добре топката. В двете минути преди да получим гол три пъти спечелихме топката, правехме тики-така в собствената си половина и я губехме твърде лесно. Поведението ни в последните 10 секунди преди гола не бе правилно. Имахме двама или трима футболисти в нашето поле, но въпреки това допуснахме да ни отбележат", допълни още Рангник.

"Дори и да бяхме спечелили срещу Бърнли, щеше да е важно, но сега е още по-важно да вземем шест точки в следващите два мача. Първо обаче трябва да си научим уроците и да внимаваме как играем в подобни срещи. Трябва да подържаме добро ниво не 45, не 70, а 90 или дори 94 минути", каза за финал треньорът на "червените дяволи", за които предстоят мачове срещу Саутхемптън и Брайтън.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Защо според Рио Фърдинанд Джейдън Санчо не може да разгърне потенциала си на "Олд Трафорд"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички