Скъпа прегръдка: Китайската полиция наказа фена, който нахлу, за да гушне Лео Меси


Скъпа прегръдка: Китайската полиция наказа фена, който нахлу, за да гушне Лео Меси
Снимка: GettyImages

1597 0

18-годишният китайски фен, който нахлу на терена, за да прегърне своя любимец Лео Меси, е бил настанен в ареста. Той ще получи и сериозно наказание от местните власти.

В името на една мечта

Запалянкото преодоля цялата охрана на стадиона в Пекин по време на мача между Аржентина и Австралия в четвъртък, завършила 2:0 в полза на "гаучосите". Той успя да прегърне един от най-великите футболисти в историята, както и да поздрави героя от Световното първенство в Катар Емилиано Мартинес.

Всичко това се случи, докато отговорниците за реда бягаха по петите му, но така и не съумяваха да го настигнат. В даден момент, опиянен от вкуса на успеха, тийнейджърът се предаде самостоятелно.

Санкцията

Действията му обаче няма да останат безнаказани. Полицията в Китай обяви решнието си относно младия фен, а то е - 12-месечна забрана за посещение на футболни мачове.

"Бюрото за обществена сигурност на окръг Чоянг подложи под административно задържане съгласно закона идентифицирания 18-годишен с фамилия Ди, който няма право да влиза на стадион в следващите 12 месеца", гласи официалното становище на властите.

Докато едни мечтаят само да го видят на живо, други отказват категорично да играят рамо до рамо с Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички