Скандално неуважение: Фенове в Рияд освиркаха минутата мълчание за Франц Бекенбауер (ВИДЕО)


Скандално неуважение: Фенове в Рияд освиркаха минутата мълчание за Франц Бекенбауер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

890 0

Саудитска Арабия опитва да приюти всеки един възможен турнир и футболист в опитите си да направи играта все по-популярна в страната. Последната надпревара, която се провежда там е Суперкупата на Испания, като дербито между Реал Мадрид и Атлетико Мадрид бе очаквано с нетърпение.

Позорно поведение - освиркаха минутата мълчание за Бекенбауер

Феновете в Саудитска Арабия отвартиха всички с поведението си

Преди първия съдийски сигнал обаче феновете по трибуните шокираха с позорно поведение, за което не се намира причина. Част от тях освиркаха минутата мълчание в памет на легендата на футбола - Франц Бекенбауер, който почина преди дни.

Срамното им поведение не остана незабелязано, а клипове бързо обиколиха социалните мрежи, в които остро осъждат стореното от тях. Коментарите са изцяло насочени против Саудитска Арабия и опитите им да "присвоят" всичко най-добро от футбола при себе си. Играчите на двата тима, както и щабовете им бяха видимо смутени от поведението на привържениците.

"Надявам се, че Саудитската лига ще пропадне, те нямат уважение или страст към спорта. Франц Бекенбауер е по-велик от цялата им лига, от цялата им страна!", са само част от коментарите в социалните мрежи. Друг скандал по време на мача бе постоянното освиркване на Тони Кроос, който преди време остро критикува трансферите и играчите, които отиват в тази лига. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички