Тони Кроос след освиркването: Това беше забавно! Невероятна публика!


Тони Кроос след освиркването: Това беше забавно! Невероятна публика!
Снимка: GettyImages

14007 0

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос не се забави и отговори на феновете в Саудитска Арабия, които го освиркваха при всяко едно докосване на топката. Това се случи по време на полуфинала за Суперкупата на Испания срещу Атлетико Мадрид, спечен с 5:3 от "белия балет".

Ироничен коментар към феновете от Кроос

Кроос показа, че не се е трогнал много от феновете в Саудитска Арабия

Привържениците на стадиона ясно показаха какво мислят за Кроос, който не отдавна се изказа доста критично за играчите, които избират парите и отиват да играят в саудитската лига. След двубоя в профила си в "X" той написа: "Това днес беше забавно! Невероятна публика".

Припомняме, че Кроос изрази притеснения относно човешките права в страната биха го спрели от подобен трансфер. Той определи че играчите, които са в разцвета на кариерите си взимат "решение за пари и против футбола".

"Всеки трябва да вземе това решение за себе си, като Кристиано Роналдо, който реши да го направи към края на кариерата си. Но става много трудно, когато играчи, които са в средата на кариерата си и имат качеството да играят за топ клубове в Европа, решат да направят такива смени", сподели той пред "Sports Illustrated". Реал Мадрид победи драматично големия си градски съперник и сега очаква Ел Класико на финала, ако Барселона се справи с Осасуна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички