Скандал в ЧФР Клуж: Легендарният Петреску напуска тима


Скандал в ЧФР Клуж: Легендарният Петреску напуска тима
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1124 0

Сериозен скандал се разрази с участието на един от съперниците на българския ЦСКА в групите на Лига Европа - румънският шампион ЧФР Клуж. Тимът на Дан Петреску допусна първа загуба за сезона - с 1:2 от Газ Метан, а след двубоя всички в Клуж бяха бесни от съдийството и заплашиха, че ще бойкотират следващия кръг, тъй като според тях това продължава в поредица от мачове.

Легендарният наставник Петреску сподели, че е отвратен от случилото се и ще подаде оставка след двубоя на тима в четвъртък срещу Рома в Лига Европа. "Не искам да съм част от всичко това. Не мога повече! Казвам "сбогом" на всички. Искам да си взема почивка, защото вече не издържам. Нека някой друг да дойде на мястото ми и да се справи. Не говоря само за съдийството, има и други неща. Искам отборът да върви добре, но без мен" - сподели той за Digi Sport.

Tой допълни, че че ще има разговор с клубните шефове и ще се опита да ги убеди да не бойкотират следващата среща. За себе си обаче е взел решение, че се оттегля. Основните претенции от тази среща за Клуж бяха, когато в 68-ата минута реализираха гол след ъглов удар, но той бе отменен поради засада, каквато категорично нямаше.

За момента Клуж е на 3-та позиция и изостава с 6 точки от 1-вия Университатя Крайова. Това бяха и двата претендента за титлата през миналия сезон, когато Клуж спечели, след триумф в директния мач. А защо съперникът на румънците - ЦСКА, спечели толкова трудно срещу Царско село?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички