Моралес обясни защо ЦСКА победи толкова трудно Царско село


Моралес обясни защо ЦСКА победи толкова трудно Царско село
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1928 0

Наставникът на ЦСКА Даниел Моралес коментира победата на "червените" над Царско село с гол в последната минута, като призна, че успехът е дошъл доста трудно за отбора му. 

"Трудна победа. Важно беше отборът да се освободи от тежестта, че 6 мача сме нямали победа. Важното е, че отборът влезе по-концентриран. Добър съперник, който играе правилен футбол. В края на сметка се радваме, че спечелихме трите точки. Не се възползвахме от това, което знаехме за противника.

Когато започнахме да правим това, което трябваше да прави - да играем по ширина - стана. Това е отбора, който има най-добрата защита, но не успяхме да се възползваме. Чак в средата на мача разбрахме, че трябва да използваме фланговете и успяхме да вкараме победния гол", каза Моралес.

Той коментира и контузиите в състава на "червените". "Всяка жертва е голяма загуба за ЦСКА. Дали Петър Занев или някой от малките. Не съм се видял с медицинския щаб, но Занев излезе с проблем с абдуктори. Жеферсон също има оплаквания. Най-важно е здравето на всички футболисти", допълни още Моралес.

Той коментира и ситуацията с неговата позиция в клуба: "Благодарен съм на клуба, че ми даде възможност да водя отбора. Докога не се знае. Всеки ден се моля на Бога и съм благодарен, че имат доверие към мен. Когато дойде другия треньор никакъв проблем. Сега вършим нашата работа. Припомняме, че има слухове, които пращат Любослав Пенев обратно в ЦСКА.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички