Ал-Насър - Ал-Хилал по ТВ: Кога и къде да гледаме финала на Шампионската купа на арабските клубове?


Ал-Насър - Ал-Хилал по ТВ: Кога и къде да гледаме финала на Шампионската купа на арабските клубове?
Снимка: Getty Images

3505 0

В днешната събота, 12-и август, Ал-Насър се изправя срещу Ал-Хилал във финала на Шампионската купа на арабските клубове.

Суперзвездата Кристиано Роналдо ще се опита да спечели първи трофей с клуба, а за постигането на тази цел ще му помага бившият играч на Ливърпул Садио Мане, както и бившият халф на Интер Марсело Брозович.

От другата страна пък личат имената на Калиду Кулибали, Сергей Милинкович-Савич, Рубен Невеш и бившия футболист на Барселона - Малком.

Ал-Насър стигна до финала с две равенства и една победа в груповата фаза, 3:1 срещу Раджа Казабланка на 1/4-финалите и 1:0 срещу Ал Шорта на 1/2-финала.

Ал-Хилал пък записа победа, равенство и загуба в своята група, 3:1 срещу Ал-Итихад (1/4-финал) и 3:1 срещу Ал-Шабаб (1/2-финал).

Начален час + ТВ канали

*Финалът на турнира ще започне в 18:00 ч. българско време, но за съжаление няма да бъде излъчен от нито една родна телевизия. Все пак, сблъсъкът ще може да се гледа по чуждестранните "SSC Sports", "ESPN", "SonyLIV", "Shahid", "Jio TV", а най-вероятно и в сайта на "Bet365".

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички