Ще бъде ли повикан отново Роналдо за мачовете на Португалия? Отговорът е ясен


Ще бъде ли повикан отново Роналдо за мачовете на Португалия? Отговорът е ясен
Снимка: Getty Images

2812 0

Кристиано Роналдо ще продължи да бъде част от отбора на Португалия, ръководен от Роберто Мартинес. Наставникът на португалците заяви, че звездата на Ал Насър остава "много ценен" елемент за националния отбор.

Положителната роля на Кристиано в отбора

В интервю за португалския телевизионен оператор Antena 1, Мартинес подчерта значението, което Кристиано е имал в последните мачове за националния отбор. Именно заради това той ще продължи да вика португалския нападател, тъй като "футболът винаги взема решенията" и че в това отношение Роналдо постигна успех.

"Мисля, че Кристиано изигра много положителна и важна роля в мачовете, които играхме през март и е важно да продължим с това отношение всеки ден. Той е много важен играч и много важен човек в съблекалнята. Той играе на ключова позиция, той е нападател, който може да направи разликата", каза той.

Уникалният опит на Роналдо - най-ценното нещо

Освен това Кристиано има "уникален опит" според Мартинес. "Няма друг играч в световния футбол със 198 международни мача и това е нещо много ценно за нас", добави селекционерът на Португалия по време на интервюто.

Попитан дали играчът на Ал Насър ще бъде в следващия състав, Роберто Мартинес беше категоричен: "Да, това е моята позиция". 38-годишният Кристиано беше звездата в последните мачове на Португалия, които белязаха и дебюта на Мартинес.  Роналдо не се радва на особено добри дни в Ал Насър, като дори има информации, че един от директорите е изрекъл скандални неща по негов адрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички