Шотландски футбол: Никога не сте виждали такъв гол от пряк свободен удар (ВИДЕО)


Шотландски футбол: Никога не сте виждали такъв гол от пряк свободен удар (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4652 0

Защитникът на Дънди Юнайтед Чарли Мългрю отбеляза един от най-гениалните голове от пряк свободен удар, който футболните фенове по света някога са виждали!

По време на мач срещу Арброут от шотландската Купа на лигата 35-годишният бранител вкара топката във вратата от около 40 метра разстояние, но не дистанцията, а начина на изпълнение на фала заслужава аплодисменти!

При ситуацията всички играчи очакваха топката да бъде центрирана в наказателното поле, но не така мислеха Мългрю и съотборника му, които бяха застанали зад нея. 

Първоначално 35-годишният защитник се засили, но само заобиколи кълбото и с бавна крачка тръгна в изходна позиция. От подобен род бе и изпълнението на другия футболист, който за голяма изненада на играчите на Арброут се спря в последния момент...

Това, което последва, не може да бъде преразказано и затова оставяме на нашите читатели сами да се насладят на гола! Важно е да се отбележи, че Мългрю не е случаен играч и има по над 100 мача в кариерата си за отбори като Селтик и Блекбърн и е записал 44 срещи за националния отбор на Шотландия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички