Шефът на саудисткото първенство: Ще направим и по-големи трансфери от този на Роналдо


Шефът на саудисткото първенство: Ще направим и по-големи трансфери от този на Роналдо
Снимка: GettyImages

964 0

Саудитската преса наскоро свърза както Лука Модрич, така и Тони Кроос с техни местни клубове, като и двамата играчи са с изтичащи договори в Реал Мадрид през юни. Най-мощното първенство в Близкия изток иска да събере отново двете настоящи легенди на испанския гранд с техния бивш съотборник, Кристиано Роналдо, който наскоро подписа с Ал Насър. А думите на президента на федерацията, Ясер Ал-Мишал, изглежда подклаждат още повече мечтите това да се случи.

"Привличането на Кристиано беше много важно за нашата лига и беше вложена много работа, за да го постигнем. Но мисля, че това лято ще дойдат толкова големи и дори по-големи играчи от Роналдо. Футболисти от подобно ниво и дори по-високо", каза президентът на саудитската лига Ал Мишал по време на интервю за телевизионната програма Action with Walid.

Едно от другите имена, което се спряга е Серхио Бускетс от Барселона. Както беше съобщено от Mundo Deportivo, Ал Насър предложи на испанеца около 36 милиона долара нетно за договор за два сезона. Солидна оферта, която потвърждава състоянието на еуфория, изпитано от саудитския футбол. А какво изненадващо разкритие направи напуснал Ал Насър заради Кристиано Роналдо - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички