Известен играч сподели за неизбежна промяна в саудитския футбол при ерата "Роналдо"


Известен играч сподели за неизбежна промяна в саудитския футбол при ерата "Роналдо"
Снимка: Getty Images

1757 0

Бившият играч на Байерн Мюнхен и Олимпик Марсилия и настоящ такъв на Ал Насър - Луис Густаво, направи любопитен коментар по адрес на новия си съотборник Кристиано Роналдо.

Той го стори след поредния измъчен мач на "жълто-сините", които си размениха по два гола при визитата на Ал Фатех в петък вечер. Според екс национала на Бразилия, вече всеки футболист в саудитската лига се раздава на "200%", когато се изправи срещу Кристиано Роналдо.

"Както очаквахме, мачът беше труден, както всички двубои след привличането на Роналдо, защото съперниците дават 200% от усилията си, за да му се противопоставят. Легендарният Роналдо е създаден, за да се справя с напрежението", обясни Густаво пред Goal.

37-годишната легенда отбеляза гол от дузпа в третата минута на добавеното време и спаси тима си от поражение. Това бе и първото му попадение в официален двубой за Ал Насър.

Към настоящия си тим се присъедини в края на декември 2022 г. Заплатата на Роналдо е 200 милиона евро. Договорът му е до лятото на 2025 г. Тимът се намира на първа позиция в местния елит, като е събрал 34 точки във временното класиране. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички