Селекционерът на Украйна: Пожелавам си да доживея деня, в който ще изиграем истински домакински мач


Селекционерът на Украйна: Пожелавам си да доживея деня, в който ще изиграем истински домакински мач
Снимка: Getty Images

893 0

Селекционерът на Украйна Олександър Петраков говори преди решаващата битка с Шотландия в Лигата на нациите. Украинският тим се нуждае от победа над "гайдарите", за да заемат първото място и да влязат в Лига А на Лигата на нациите.

За Петраков обаче има по-важни неща от двубоя, като насочи вниманието към случващото се в Украйна и войната в страната. Той призна, че мечтае за деня, в който Украйна ще изиграе истински домакински мач, защото на този етап тимът играе домакинските си срещи извън страната.

"Този мач с Шотландия, въпреки решаващия си характер в групата, не носи онзи заряд от баражите за Световното. Разбира се, основната причина е кога се игра онзи двубой – реално между двата сезона и знаете каква беше и ситуацията."

"Не знам какво да си пожелая, освен да доживея деня, в който ще играем истински домакински мач в Украйна", каза Петраков преди мача с Шотландия, който ще се изиграе в Краков, Полша. Междувременно Русия поиска от УЕФА да дисквалифицира селекционера на Украйна (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички