Николо Дзаниоло от Галатасарай се насочва към Ал Хилал заради парите


Николо Дзаниоло от Галатасарай се насочва към Ал Хилал заради парите
Снимка: Getty Images

1822 0

Николо Дзаниоло от Галатасарай е в напреднали преговори с Ал Хилал за трансфер в Саудитска Арабия, информира "Gazzetta dello Sport". Той може да се превърне в първата италианска звезда, която може да акостира в Близкия Изток.

Дзаниоло е само на 24 години и всички му предричаха страхотна футболна кариера, но според мнозина с трансфера от Рома в Галатасарай показа, че амбициите му не са най-високи, а евентуален трансфер в Саудитска Арабия само ще потвърди това.

Според гореспоменатия източник от Ал Хилал са предложили на Заниоло 120 милиона евро за четири години, което означава заплата от 30 милиона евро на сезон. Италианският футболист е приел условията и в момента двата клуба водят преговори за трансферната сума, тъй като Дзаниоло има договор с Галатасарай до 2027 година.

Припомняме, че през януарския трансферен прозорец Рома продаде своя талантлив футболист на турския гранд за сумата от 15 милиона евро. В момента италианският национал бива оценяван на 27 милиона от "Transfermarkt".

Универсалният атакуващ полузащитник изигра 10 мача с екипа на Галатасарай след пристигането си, в които отбеляза 5 попадения и се отчете с 1 асистенция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изритаха бившия шеф на Ювентус от футбола за 16 месеца.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички