Ганчев и Филипов гледат "под лупа" ЦСКА, Матей вкарва и е готов за битка (ВИДЕО)


Ганчев и Филипов гледат "под лупа" ЦСКА, Матей вкарва и е готов за битка (ВИДЕО)
Снимка: Lap.bg

5935 0

ЦСКА проведе последна тренировка на базата си в Панчарево преди неделното гостуване на Септември на Националния стадион "Васил Левски". Столичният двубой е насрочен за 17:15 часа и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Днес обаче от ръководството на "червените" публикуваха в социалните мрежи видео от заниманието, в което за пореден път се вижда страхотното настроение сред "армейците", които са първи във временното класиране на Първа лига.

Ситуацията в ЦСКА

На кадрите от базата в Панчарево още в началото се вижда как голмайсторът на клуба - Дюкенс Назон, първоначално възпява колегата си в нападение Дауда Бамба, а на по-късен етап отива при Густаво Бусато.

В първите секунди може да бъдат забелязани и някои от ключовите фигури на клуба - Дани Ганчев и Филип Филипов, докато в течение на видеото става ясно, че със съотборниците си тренира и капитанът на отбора - Юрген Матей, който изглеждаше да има травма след домакинския успех над Ботев Пловдив в миналата неделя. 

Вижте какво каза Симеон Александров преди Септември - ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички