Самуел Ето'о за пореден път показа какво прави истинският лидер (ВИДЕО)


Самуел Ето'о за пореден път показа какво прави истинският лидер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1340 0

Бившият футболист на европейските грандове Барселона, Челси, Интер и настоящ президент на Камерунската Футболна Федерация Самуел Ето'о си позволи да нахока футболистите на Камерун въпреки победата им с 1:0 над Бурунди.

В интернет пространството се появи видео в съблекалнята на националния отбор на Камерун, в което, очевидно недоволния от играта на своята държава, Ето'о страстно мотивира футболистите.

"Никак не съм доволен, никак. Вие представяте нашата нация, подобна игра е неприемлива. Не ме интересува кой е нашият съперник, ние трябва да се справяме с всеки", каза Ето'о.

"На никого мястото му тук не е гарантирано, трябва да покажете, че заслужавате да носите националната фланелка, в противен случай ще бъда повече от доволен да дам място на младите ни футболисти", добави бившият състезател.

Това бе само най-интересното от думите на бившия камерунски национал, който се превърна в икона за африканския футбол. Сега грижите на Ето'о са далеч по-големи, като той има отговорността да се грижи за бъдещето на най-великата игра в своята страна.

Ето и цялото видео с речта на Самуел Ето'о:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички