С пета и без да гледа: Роналдо изведе Мане, вторият падна за дузпа (ВИДЕО)


С пета и без да гледа: Роналдо изведе Мане, вторият падна за дузпа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4975 0

Преди старта на Саудитската професионална лига Ал Насър и Кристиано Роналдо, както и другите водещи клубове от страната, участват в Купата на арабските клубни шампиони. След драматично излизане от групите и успех в четвъртфиналите отборът се класира за полуфинал.

Там срещна Ал Шорта от Ирак, като на полувремето резултатът бе 0:0, но четвърт час преди края Кристиано вкара и класира тима си на финал. Петкратният носител на "Златната топка" успя да вкара и през първото полувреме, след като го прави неизменно в последните три, но попадението бе отменено заради засада.

И друг момент от първото полувреме направи впечатление и набира популярност в социалните мрежи. Става въпрос за комбинация между него и друга суперзвезда, която акостира в отбора това лято - бившия атакуващ играч на Ливърпул и Байерн Мюнхен - Садио Мане.

Португалецът изведе с пета и без да гледа сенегалеца на скорост. Той нахлу в наказателното поле, но след лек контакт се строполи на тревата, опитвайки се да спечели дузпа. Вижте ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. В крайна сметка по-късно в двубоя Мане все пак спечели дузпа за тима си, реализирана именно от Кристиано.

Колкото до попадението на португалеца, което не бе зачетено, в случая бе отсъдена засада. Повече за недоволството и отменения гол на Кристиано Роналдо (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички