С късен гол и драма - историческата серия на Ал Хилал продължава (ВИДЕО)


С късен гол и драма - историческата серия на Ал Хилал продължава (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1138 0

Лидерът в Саудитска Арабия Ал Хилал победи трудно с 2:1 Дамк в мач от 24-тия кръг на местното първенство. По този начин отборът има вече 29 поредни победи във всички турнири, като увеличи световния рекорд за най-много успехи с още един двубой.

Ал Хилал остава на първото място в класирането с актив от 68 точки, на 12 пред Ал Насър и Кристиано Роналдо. Дамк пък е седми с 34 точки.  По същото време се изиграха още два мача в Саудитска Арабия. Ал Итихад спечели с 4:2 гостуването си на Ал Фатех. Ал Раид и Ал Таавон пък завършиха наравно 0:0.

През първото полувреме Ал Хилал не успя да се възползва от игровото си предимство, като и трите попадения паднаха през втората част, и то в заключителните минути. В 79-ата минута Ал Даусари се възползва от асистенция на Сергей Милинкович-Савич и вкара за 1:0 за домакините.

Дамк обаче изравни в 86' чрез Антолич, а малко сле дтова останаха с човек по-малко, след като с директен червен картон беше изгонен Дари Ал-Анази. Ал Хилал натисна и Майкъл вкара в 3' на добавеното време.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички