Бензема, Н'Голо и Куклата преклониха глава пред СМС и Митрович (ВИДЕО)


Бензема, Н'Голо и Куклата преклониха глава пред СМС и Митрович (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

534 0

Отборът на Ал Хилал елиминира Ал Итихад на 1/4-финалите от Азиатската шампионска лига, след като и в мача-реванш се наложи с 2:0. На полуфиналите съставът на Жорже Жезус ще срещне Ал Аин, от Обединените арабски емирства, който снощи отстрани след дузпи звездната селекция на Ал Наср с Кристиано Роналдо в състава. 

Итихад бе по-активният отбор в срещата - личеше си, че гостите бяха подценили двубоя и можеше и да си изпатят. Ромариньо нацели страничната греда в 17-та минута, а малко след това Ахмед Хегази отправи точен удар с глава, но Ал Оваис се намеси уверено.

В 26-та минута можеше да се стигне до тежка контузия - Рубен Невеш и Луиш Фелипе се сблъскаха, дълго получаваха медицинска помощ и първата част бе продължена с цели 7 минути.

Още: Ал Хилал продължи с рекордите и вече предвкусва среща с Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

В 45+3' отново Ромариньо имаше добра възможност, но вратарят на Ал Хилал спаси блестящо.

Марсело Гаярдо отпадна от Азиатската шампионска лига

Домакините продължиха с натиска си и след почивката. Ал Сахафи получи страхотен пас в наказателното, но действа много припряно, стреля без да гледа и не донесе главоболия за Ал Оваис.

Клишето, че когато не вкарваш, ще ти вкарват за пореден път се повтори в 61-та минута. Сергей Милинкович-Савич изведе Ал Шахрани и той се разписа отблизо. 

Още: Неймар за Лео Меси: Надявам се, че един ден отново ще играем заедно

Въпреки попадението и общо трите гола пасив, Итихад продължи да напада. Хамдала пропусна две добри възможности, а в 90+5' Александър Митрович подаде към Малком, който не чака втора покана и оформи крайния резултат 0:2. 

Само след един сезон Милинкович-Савич може да се завърне в Серия А

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички