Ал Хилал продължи с рекордите и вече предвкусва среща с Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Ал Хилал продължи с рекордите и вече предвкусва среща с Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

772 0

Ал Хилал победи гостуващия Ал Итихад с 2:0, в първа среща от 1/4-финалите на Азиатската шампионска лига. Тимът на Жорже Жезус продължава да мачка и да записва рекорд след рекорд. Това беше мач номер 33 без загуба във всички турнири за Хилал, а поредните победи са умпомпрачителните 25! Итихад отново бяха без две от звездите си - Карим Бензема и Жота, които са контузени. 

Срещата премина под диктовката на Хилал, но Итихад можеше да удари първи. В 14-та минута Абдеразак Хамдела отправи мощен удар от близко разстояние, но вратарят Ал-Оваис спаси.

Отново гол за Митрович, червен картон за Канте през втората част

В края на полувремето домакините пратиха в нокдаун съперника си за две минути. В 40-та Саша Митрович вкара 11-метров наказателен удар, за нарушение на Ахмед Хегази, а след малко Малком пусна към Салем Ал Давсари, който от точката на дузпата вкара за 2:0.

Ал Хилал отново се справи с Ал Итихад

Още: Неймар за Лео Меси: Надявам се, че един ден отново ще играем заедно

След почивката ситуацията не се промени - Хилал нападаше, гостите се защитаваха. В 66-та минута Нголо Канте получи директен червен картон за груб фал и няма да вземе участие в реванша. Домакините пропуснаха още няколко удобни възможности да увеличат преднината си и съвсем да обезмислят втория мач, който е след седмица в Джеда. Победителят от тази двойка пък ще срещне този от двубоите между Ал Аин (ОАЕ) и Ал Насър на Кристиано Роналдо. 

Тежък жребий изправя Ал Насър - Ал Хилал на 1/2-финалите за Купата на Краля в Саудитска Арабия

Само след един сезон Милинкович-Савич може да се завърне в Серия А

Ал Хилал разплака Куклата и дръпна на 9 точки пред Роналдо (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички