Сега или никога: Кирил Десподов скача за шампионската титла с ПАОК в Гърция - но е плашещ аутсайдер


Сега или никога: Кирил Десподов скача за шампионската титла с ПАОК в Гърция - но е плашещ аутсайдер
Снимка: https://www.instagram.com/despodov32/

1546 0

Избраният за най-добър футболист на България за трета поредна година Кирил Десподов не е никак далеч от това да спечели титлата в гръцката Суперлига още в първия си сезон там. Неговият ПАОК ще опита да стане шампион за първи път от сезон 2018/19 насам. Към момента тимът му е лидер с 66 точки, но е със само пункт аванс пред актуалния първенец АЕК Атина.

Десподов е аутсайдер: АЕК Атина е фаворит да свали ПАОК от върха

А сега двата отбора се сблъскват един срещу друг в мач с огромен залог. И въпреки че до края има още общо мача от шампионската група (включително още един срещу АЕК Атина), то този може да се окаже ключов за титлата. Първо, защото сега ПАОК е гост, а при ответния сблъсък ще е домакин, второ, защото сега може да се пречупи психологическата бариера - пет поредни двубоя за ПАОК без победа срещу този съперник във всички турнири (четири загуби и едно равенство при голова разлика 1:10).

ПАОК обаче отново е в ролята на сериозен аутсайдер. Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това Кирил Десподов и компания да победят и да направят огромен скок към титлата е 4,30, докато ставката за успех в полза на домакините, който ще ги върне на първа позиция, е 1,87. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Мачът е днес (06.04) от 20:30 часа българско време.

Ще бъде любопитно и дали Десподов ще започне като титуляр. Той бе сред 11-те на ПАОК в последните два двубоя, след като преди това загуби титулярното си място. Срещу Ламия бе сменен още на полувремето, а срещу Панатинайкос игра един час и дори вкара откриващия гол при драматичната победа с 3:2.

Ще вкара ли Десподов гол в най-важния мач за ПАОК?

ПАОК и Десподов имат нужда от победа в Гърция

В последните си три официални мача ПАОК е вкарал общо 11 попадения и е инкасирал четири. Въпреки че в последните си два мача АЕК Атина вкара само общо две попадения, то в предишните девет реализира цели 30 попадения - близо по три средно на мач.

Коефициентът на efbet за това в този дуел да има над 3,5 попадения е 3,10, докато за под 2,5 гола в срещата е 1,96. Съответно ставката за това и АЕК Атина, и ПАОК да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,74, докато за няма гол/гол е 2,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички