С гол на звезда на Ливърпул: Унгария сломи Турция у дома (ВИДЕО)


С гол на звезда на Ливърпул: Унгария сломи Турция у дома (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1011 0

Унгария победи Турция с 1:0 в приятелски мач. Единственото попадение на "Пушкаш Арена" в Будапеща бе дело на капитана на домакините - Доминик Собослай. Той дойде от дузпа в началото на второто полувреме. Двубоят бе част от подготовката на двете селекции за Евро 2024 в Германия.

През първото полувреме домакините бяха доста по-активни и създадоха повече положения, но липсваше завършващата фаза. Второто полувреме започна с отсъдена дузпа за Унгария. Собослай центрира в наказателното на турския тим. Негов съотборник стреля с глава, а топката рикошира в ръката на Юнес Юнал. Именно футболистът на Ливърпул застана зад топката и реализира за 1:0.

През втората част и турския тим стигна до няколко голови възможности, най-вече заради неразбирателство в противниковата отбрана. Въпреки това не бяха достатъчно прецизни, за да върнат попадението. В края на срещата В продълженията Клайнхайслер стреля силно от разстояние, а вратарят на Турция не успя да улови топката, която попадна в Шефер. Той успя да я добави в мрежата, но ВАР отмени заради засада. В друга контрола Румъния и Северна Ирландия завършиха 1:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички