Това го няма и в София: Изумителният наем, който плати Роналдо в Саудитска Арабия (СНИМКИ)


Това го няма и в София: Изумителният наем, който плати Роналдо в Саудитска Арабия (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

2735 0

Суперзвездата на Ал Насър - Кристиано Роналдо, вече свиква с живота в Саудитска Арабия. Една от най-големите легенди на футбола смени Европа с Близкия Изток в края на миналата година.

Първоначално той трябваше да живее под наем, докато успее да си намери подходящо имение. За него бяха резервирани стаи в луксозния петзвезден хотел "4 сезона", намиращ се в Рияд.

"Sport Bible" споделя, че това удоволствие е струвало на португалеца изключително скъпо. По информация той е плащал около 250 000 паунда на месец, за да подслони семейството и приятелите си.

Петкратният носител на "Златната топка" резервирал цели 17 апартаменти, в които настанил роднините си, своите близки, както и охраната си.

Имотът разполагал със всекидневна, трапезария, кино зала, както и бани, изработени от злато и мрамор. Откриваща се гледка към града и много други удобства. 

Роналдо вече напусна хотела, но след като плати умопомрачаващата сума. С оглед обаче заплатата, която Ал Насър му осигурява (200 милиона годишно), едва ли бюджетът на португалеца е пострадал сериозно. Към момента той живее в собствено жилище на скришно място в столицата на Саудитска Арабия.

Същевременно легендарният голмайстор се насочи към...кеча?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички