Роналдо вече заговори за оттегляне и какво ще прави след края на кариерата си


Роналдо вече заговори за оттегляне и какво ще прави след края на кариерата си
Снимка: GettyImages

3133 0

Суперзвездата на Ал Насър и Португалия Кристиано Роналдо повдигна завесата за това, планира да направи, след като сложи край на професионалната си кариера.

Роналдо се утвърди като един от най-великите играчи на всички времена, след като се появи на сцената в началото на 2000-те. Той е спечелил всички трофеи ма клубно и национално ниво, с изключение на Световното първенство по футбол. Нападателят също спечели множество отличия, включително пет награди "Златната топка".

Бившият нападател на Реал Мадрид ще бъде на 40 години, когато договорът му с Ал Насър изтече през юни 2025 г. Трудно е да си представим, че ще продължава да играе професионално и до 40-те си години.

Бъдещето пред Роналдо

Запитан какво би искал да прави, след като "окачи бутонките си", Роналдо каза: "Твърде много неща. Искам да се погрижа, разбира се, за моя бизнес, който е в много сектори, но също така искам да направя нещо, може би свързано с футбола. Имам още две или три неща, които имам предвид , но предпочитам да не го казвам точно сега", сподели Роналдо.

Относно възможността да купи свой собствен клуб. "Това е нещо, за което си мислех преди няколко години. Наистина бих искал да имам клуб. Винаги съм бил много решителен човек. Здравето не е всичко, но всичко е нищо без здраве. Вече съм в края на кариерата си ще играя само две или три години", каза той. А след решението на Лео Меси да заиграе в Интер Маями вече се появиха и информации как това ще повлияе на Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички